Min hund sover nästan bättre än oss i sin hundbädd, tack för det Biabed

Ända sedan Rufus var en valp har han sovit med oss i vår dubbelsäng. Jag vågar inte säga vem som har tyckt mest om det, men det har varigt ett härligt kaos i sängen. Men precis som när barnen var små, en dag är det dags att få en egen sovplats, så ock för Rufus. För oss är han som ett barn och han förtjänar mer än en filt på golvet. Vi vill ge honom det bästa, och Biabed levererar produkter som både vi och Rufus älskar. En vuxen hund sover ungefär 12–18 timmar per dygn och sömnbrist hos hundar kan leda till stress och ett försämrat immunförsvar, det är skäl nog att se till att vår älskling sover så bra som det går.

Vi har köpt en hundbädd kallad Bia, som ger ergonomiskt stöd. Den är en klassiker som funnits med sedan 1969 och still going strong. Konstläder gör att Bia bädden är enkel att rengöra, allergivänlig och fri från lukt. Loppor får inte fäste i bädden, så loppbehandling blir mindre nödvändigt. Man skall placera bädden där hunden verkar slappna av bäst och hos oss är den platsen på golvet på hustruns sida. Jag tror det är för att jag snarkar lite för mycket, det gillar inte Rufus.