Söker du efter reservdelar Volvo xc60, xc70 eller andra Volvomodeller?

Volvo xc60 lanserades 2008 och bygger på många komponenter från den tidigare modellen S60 och V60. Bilen är en s.k. mini-SUV och har varit väldigt populär hos bilägare under flera år. 2019 stod modellen xc60 för en försäljning på strax över 200 000 bilar på den globala marknaden. Något som visar att världen gillar dessa mini-suvar.

Är Volvo ett av Sveriges mest populära bilmärken? Ja, i alla fall ett av märkena som svenskarna gillar väldigt mycket.
Volvo är ett signum för säkra bilar och har en lång historik av bilproduktion. Om du äger en ny eller begagnad Volvo och letar efter reservdelar till Volvo xc60 är det idag relativt lätt att hitta en återförsäljare som har ett lager fullt av bromsar, kylare, filter, belysning, stylingprodukter, snygga fälgar och dragkrokar.

Jag har kollat runt en del på nätet på olika leverantörer och läst i flera bilforum. Sökte efter bromsbelägg till bakhjulen på och fastnade till slut för en leverantör som gav ett väldigt professionellt intryck. De hade ett bra utbud av reservdelar till Volvo xc60 och man kunde även ringa upp dem dagtid, vilket var bra då jag hade lite frågor kring bromsbeläggen till bilen. Bilens avgassystem låter lite väl högt så var tvungen att hitta någon lösning för detta samtidigt. Fann en juste ljuddämpare i webbshopen så den åkte med och när jag ändå var inne och handlade fick det bli en air freshner, det är väl något nytt namn på den klassiska doftgranen antar jag. Alltid gött med lite fräsch doft i bilen! Slutsumman blev rimlig och det kostade inte mycket att få varorna hemskickade.

Har ett köp inplanerat framöver, men ska avvakta lite och se vad det kostar att tona rutorna hos en glasfirma. Om det är för dyrt blir det att köpa en solfilm och lösa det på egen hand.