FM-sändare för bilen till ett bra pris

Köpte äntligen en ny bil. Den gamla Volkswagen hade rullat över 30 000 mil och var på väg att falla isär. Jag hittade en begagnad Golf på blocket för 75 000 kr och är väldigt nöjd. Bilen har bara rullat 12 000 mil och det är inga större fel på den. En sak som jag saknar i bilen är radiokanaler. I min förra bil fanns det en radio och det är skönt att kunna slå på radion ibland när du kör långa sträckor. Det jag letar efter är en FM-sändare som man kan koppla in i bilens cigarettuttag. Känner du till någon butik som säljer billiga FM-sändare? Jag har hittat ett par företag och tror jag ska satsa på den senaste modellen jag hittade på en nätbutik.

På morgonen när jag sitter en timme i bilen på väg till jobbet är det skönt att koppla av till ett program på radion. Brukar lyssna på NRJ och P4. NRJ har bäst musik, men lokalradion är bra eftersom du slipper radioreklamen.

På hemvägen brukar jag lyssna på finska radioprogram. Det brukar starta ett program runt 17.00 på P4. Jag flyttade till Sverige från Finland för 8 år sedan och jobbar idag inom textilindustrin i Borås. Mitt företag tillverkar regnkläder och vinterjackor. Regnkläderna är väldigt populära i England. Vår storsäljare är en blå sydväst.

Jag sköter företagets webbshop och logistiken för produkter till kunder. Det är ett kul jobb och väldigt varierande. Nuförtiden är jobbet skönare eftersom jag har färre resor i tjänsten. Jag reste nog utomlands 100 dagar om året fram till förra året. Nu är det mest resor inom Sverige till underleverantörer och ibland blir det besök på fackmässor.

Vi har en liten butik i Göteborg som är ett pilotprojekt. Om det blir ett lyckat projekt med bra försäljning ska vi testa detta i fler städer runt om i Europa.