Vilka är SMX Sports?

SMXSports hittar du i två olika butiker runt om i Sverige. Du kan dels ta dig till Göteborg men kan även kika in om du har vägarna förbi Halmstad. Ta fördelaktigt med dig din MC så lovar jag att någon utav de anställda på SMX vill ta sig ett kik eftersom att alla delar samma intresse – motorer men framför allt motorn på en hoj. De erbjuder ett fantastiskt och brett sortiment och är helt enkelt klockrena på att hjälpa just dig att hitta rätt grejer som du söker till dig och din hoj. Tillsammans har man i flera årtionden av erfarenhet inom allt som rör utrustning till motorcykel, kläder och skydd. Du behöver inte vara orolig i deras sällskap – de kan sin sak.

Charles är en av grabbarna som jobbar på SMXSports och är butikssäljare men även inköpsansvarig och produktspecialist i Göteborg. Sedan 2015 har han varit delaktig och är en av grundarna och även VD för SMX Sports Göteborg. På fritiden spelar han badminton och gissa mer? Jo, kör hoj. De är ett gött gäng som jobbar i båda Halmstad och Göteborg, alla med ett gemensamt intresse med varandra och med sina kunder. Här erbjuder de med andra ord allt vad du kan tänkas vilja ha och behöva till din hoj och på ett sätt där det blir kul att greja och meka.

Just nu är det höstrea

I full gång så kan du fynda på deras lagerrensning på upp till 70%. Du kan besöka hemsidan och helt enkelt ta del av alla fina erbjudanden men lik väl besöka en av butikerna. Jag rekommenderar som sagt att ta med hojen för att få extra bra experthjälp eftersom att intresset av hojar verkligen gör att det finns nyfikenhet. SMXSports är klockrent för dig och mig som älskar hoj!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.