Min MC och jag

När jag var 50 så hamnade jag väl i en slags kris, eller det säger min fru i alla fall. Jag tatuerade in barnens namn och födelsedatum, tog MC-kort och köpte mig en motorcykel som jag alltid drömt om. Kalla det vad du vill men tatueringarna sitter på min högra arm för evigt och motorcykeln är ett av mina största intressen här i livet.

Men med MC så innebär mycket ansvar. Du behöver, enligt mig åtminstone, se till att sköta om din motorcykel som om det vore ditt eget barn. Han ska hållas snygg och ren, servad och hälsosam och tas ut på en tur minst en gång i veckan under årstiderna då vädret tillåter. Jag blev genast benägen om att hitta en verkstad som kan hjälpa mig att göra detta med omsorg och till slut hittade jag rätt.

En verkstad för alla!

Oavsett vad du kan behöva för din MC så är MC Team1 i Borås verkstaden för dig. Du kan få hjälp med service, renoveringar, skadereparationer, däckbyten – ja egentligen allt du kan tänkas behöva. Dem har även en DYNOJET bänk för att också kunna hjälpa till med effektkontroller och inställning av powercommander m.m.

På MC Team1 känner jag mig väl bemött som kund. Dels så får man vid service eller mindre reparationer låna en scooter under tiden din pärla pysslas om. På så vis behöver det inte bli krångligt att lämna in den utan man kan själv ta sig dit för att lämna och hämta MCn.

Hjärtat på MC Team1 är givetvis den fullrustade verkstaden där dem tar hand om alla märken på både MC, fyrhjulingar och mopeder. Man känner också av den långa erfarenheten i verksamheten och att det finns en servicetanke bakom allt. Ibland kan man dessutom till och med stanna förbi utan att behöva göra någon service utan bara för att snacka MC vilket kan vara lika härligt det.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.